Noutăți și comunicate

Concert Zoia Alecu in Sinner's Club

19 octombrie 2011
Concert Zoia Alecu in Sinner's Club
In data de 19 octombrie 2011, Zoia Alecu va concerta in Sinner's Club.

Primul ei concert în Bar-Club Sinner's (la Folk Nights by Gorby ed.14, 23 martie 2010) a fost un mare succes, în urma căruia a rezultat o prietenie reală și zdravănă între Zoia și Sinner's. S-a impus reluarea concertului pe 18 mai, la ediția 22. Desigur, ca orice prieten adevărat, Zoia a fost prezentă și la alte manifestări dragi nouă, precum aniversarea a 2 ani de seri folk în Sinner's sub genericul Folk Nights by Gorby.

Am considerat că acum, la începutul sezonului de toamnă 2011, se impune să o invităm la o seară a ei, în care să ne cânte și să ne încânte așa cum numai ea știe. Noi știm că atmosfera din Sinner's îi place foarte mult și că se simte foarte bine aici. Nu am, așadar, niciun dubiu că vom avea parte de încă un recital de excepție!

Zoia se pregătește de un turneu prin țară, ceea ce înseamnă că publicul din București o va putea vedea și auzi mai rar în următoarea perioadă. Deci, încă un argument pentru a nu rata întâlnirea cu Zoia Alecu de miercuri, 19 octombrie 2011, din Bar-Club Sinner's.

Folk Nights by Gorby - ediția 32.
Pentru rezervări: 0723 511 597


Evenimente recomandate

Top