Noutăți și comunicate

Concert Zgarie Nori in club MOJO Brit Room

16 mai 2010
Concert Zgarie Nori in club MOJO Brit Room
Duminica, 16 mai 2010, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati in Club MOJO Brit Room la un concert al trupei Zgarie Nori.

Adresa club MOJO Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.

Dormim linistiti. Fara vise. Somn odihnitor pentru urmatoarea zi de munca. Suntem liberi. Avem de ales. Masina cu 5 usi sau 3? Costum maro sau negru? Apartament in sud sau in est? Concediu la greci sau la bulgari? Suntem liberi. Avem de ales. Nu exista cuvinte. Nu exista muzica. Nu exista oameni. Exista toate la un loc. Intentia de a visa in sus, dar nu vertical. Visam dupa blocuri. Zgarie Nori se intoarce!


Trupa Zgarie Nori a debutat ca proiect underground in anul 2007. Alaturi de Yawn si Eugen Iustin (voce), formula actuala ii reuneste pe Alex Todoran (bas), Andreea Aur (flaut), Andrei Sapera (clape), Bogdan "Bozzo" Iliescu (tobe), Cristi Gavrila (chitara electrica), Sabina Aur (vioara) si Cristina Paun (backing vocals).

Pe site-ul trupei http://www.zgarienorii.ro/, in sectiunea Media, dar si pe Forum si Facebook fi vizionate, ascultate si descarcate videoclipul piesei Visul tau si o parte din piesele deja inregistrate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top