Noutăți și comunicate

Concert Zgarie Nori in Club Underworld

19 iunie 2010
Concert Zgarie Nori in Club Underworld
Sambata, 19 iunie 2010 sunteti invitati in Club Underworld la un concert al trupei Zgarie Nori incepand cu ora 20:30.

Pretul unui bilet este de 10 lei.
Adresa Club Underworld : Str. Coltei, Nr. 48, Bucuresti.

Dormim linistiti. Fara vise. Somn odihnitor pentru urmatoarea zi de munca. Suntem liberi. Avem de ales. Masina cu 5 usi sau 3? Costum maro sau negru? Apartament in sud sau in est? Concediu la greci sau la bulgari? Suntem liberi. Avem de ales. Nu exista cuvinte. Nu exista muzica. Nu exista oameni. Exista toate la un loc. Intentia de a visa in sus, dar nu vertical. Visam dupa blocuri.

Trupa Zgarie Nori a debutat ca proiect underground in anul 2007. Alaturi de Yawn si Eugen Iustin (voce), formula actuala ii reuneste pe Alex Todoran (bas), Andreea Aur (flaut), Andrei Sapera (clape), Bogdan "Bozzo" Iliescu (tobe), Cristi Gavrila (chitara electrica), Sabina Aur (vioara) si Cristina Paun (backing vocals).

In weekend-ul care tocmai a trecut, trupa Zgarie Nori a sustinut un concert in cadrul Street Delivery #5, eveniment ce s-a desfasurat intre 11 si 13 iunie pe strada Arthur Verona din Bucuresti.

Pe site-ul trupei, in sectiunea Media, dar si pe Forum si Facebook pot fi vizionate, ascultate si descarcate videoclipul piesei Visul tau, dar si piesele inregistrate LIVE in cadrul celei de-a doua participari la "Sala de Repetitii" Radio3net "Florian Pittis".

Sursa : Zgarie Nori.


Evenimente recomandate

Top