Noutăți și comunicate

Concert Zdob si Zdub in Hard Rock Cafe

8 mai 2014
Concert Zdob si Zdub in Hard Rock Cafe
Joi, 8 mai 2014, incepand cu ora 21:30, sunteti invitati la un concert Zdob si Zdub in Hard Rock Cafe, "by public request", dupa concertul sold out din ianuarie.

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii.

Cel mai recent album, "Basta Mafia", lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic si METALHEAD, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul "Moldovenii s-au nascut", lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Biletele s-au pus in vanzare pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 80 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc in picioare in fata scenei).

Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top