Noutăți și comunicate

Concert ZZ TOP la Bucuresti

20 Octombrie 2009
Cunoscuta formatia americana ZZ TOP va concerta la Bucuresti, pe data de 20 octombrie 2009, in cadrul unui eveniment organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram. Concertul de la Bucuresti reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Dupa un turneu exploziv alaturi de Aerosmith in vara lui 2009, ZZ TOP se pregatesc sa cucereasca Romania in octombrie cu sound-ul lor incofundabil, in cadrul ZZ TOP European Tour 2009! Turneul ZZ TOP trece prin Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Belgia.

Legendarii muzicieni promit un show de exceptie in Bucuresti, in binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi palariile de cowboy, riff-urile de chitara si hit-urile care i-au consacrat. Locatia evenimentului si detalii despre bilete vor fi comunicate in cel mai scurt timp.

Despre ZZ TOP

Infiintata in Houston, Texas, in 1970, ZZ TOP este una dintre putinele trupe rock care si-au pastrat componenta originala, pe tot cuprinsul celor 40 de ani de cariera. Cei trei rockeri texani, Billy Gibbons, Dusty Hill si Frank Beard, sunt cunoscuti atat pentru stilul inconfundabil de blues-rock pe care il canta, cat si pentru imaginea lor originala.

Grupul ZZ TOP are la activ 14 albume de studio, primind de-a lungul anilor nu mai putin de 24 de discuri de platina. Doar in Statele Unite, ZZ TOP au inregistrat vanzari de peste 20 de milioane de albume.

De-a lungul anilor, succesul ZZ TOPa fost asigurat de prestatiile live de cea mai inalta calitate si turnee cu incasari record. "Acea micuta trupa din Texas", cum s-au autointitulat rockerii, este responsabila pentru mega-hituri precum Gimme All Your Lovin', Rough Boy, Give It Up, Sharp Dressed Man si Legs, printre altele.

Cu palariile lor texane, ochelarii de soare si barbile lungi, Billy Gibbons si Dusty Hill au devenit figuri inconfundabile pe scena rockului americani. Singurul membru al trupei care nu are barba, poarta in schimb numele de... Beard! In 1984, Compania Gillette le-a oferit un milion de dolari lui Gibbons si Hill ca sa isi rada barbile, insa acestia au refuzat, spunand ca "suntem prea urati fara ele!".

Discografie ZZ TOP

1. ZZ Top's First Album (1971)
2. Rio Grande Mud (1972)
3. Tres Hombres (1973)
4. Fandango! (1975)
5. Tejas (1977)
6. The Best Of ZZ Top (1977)
7. Deguello (1979)
8. El Loco (1981)
9. Eliminator (1983)
10. Afterburner (1985)
11. Six Pack (1987)
12. Recycler (1990)
13. ZZ Top Greatest Hits (1982)
14. Antenna (1994)
15. One Foot in the Blues (1994)
16. Rhythmeen (1996)
17. XXX (1999)
18. Mescalero (2003)
19. Chrome, Smoke & BBQ (2003)
20. Rancho Texicano: The Very Best of ZZ Top (2004)


Pentru informatii de presa, va rugam contactati:

D&D East Entertainment
Bd. Constantin Prezan no. 2, 1st district, Bucharest, 11452,
Tel: 021/ 222 09 94 , Mobil: 0758.048.840
Concert ZZ TOP la Bucuresti Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.