Noutăți și comunicate

Concert ZOB in Question Mark din Bucuresti

7 februarie 2014
1-Concert_ZOB_in_Question_Mark_eztGB3stm.png
Vineri, 7 februarie 2014, incepand cu ora 21:00 te invitam in Question Mark sa afli raspunsul la intrebarea: "Ghici cine s-a intors?". Dar, ca sa nu te tinem prea mult in suspans, iti spunem ca"¦.este concert ZOB in oras!!! Dupa concert: AlterNights cu Dobr Escu - exploraram pe taramuri alternative printr-o selectie eclectica de slagare si single-uri ce vor ajunge pe radiourile de specialitate.

Rsvp: https://www.facebook.com/events/695892043785042/
Intrare: 10 lei
Adresa Question Mark : Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei), Bucuresti.
https://www.facebook.com/questionmarklp



Despre Zob:

Trupa, in formula sa initiala, si-a inceput activitatea in anul 1988, in timp ce membrii sai erau inca in liceu. In anul 1993, dupa o serie de schimbari de nume si componenta, cei patru - Mosu, Vlad, Lonti si Forrest - au devenit Zob.

Spectacolele lor i-au transformat curand in cea mai puternica forta din undergroundul romanesc. In 1996 au scos primul lor album, "˜Parodisiac', iar un an mai tarziu au semnat un contract cu Zone Records, urmat in 1998 de "Telenovelas" - unul dintre cele mai cunoscute albume ale trupei. "Telenovelas" le-a adus nominalizari, concerte, participari la spectacole tv si mult mai multi fani.

Printre cele mai cunoscute piese din repertoriul Zob se regasesc "Telenovele", "Prietena mea", "Printre nori", "Cantec de Dragoste" si "Clona", fiind si astazi compozitii reprezentative pentru stilul care i-a facut celebri, punk rockul.

Trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat in acest an.

Un eveniment JijiEvent.
http://www.youtube.com/watch?v=J3LGdo0n9zQ
https://www.facebook.com/ZobOfficial



Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.

Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.

Restul.....este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top