Noutăți și comunicate

Concert Xteens la Hard Rock Cafe

3 octombrie 2015
Concert Xteens la Hard Rock Cafe
Sambata, 3 octombrie 2015, de la ora 22:30, sunteti invitati la un concert Xteens la Hard Rock Cafe.

Pe 3 octombrie extindem orizontul distracției cu Xteens, la Hard Rock Cafe! O trupă născută din pasiunea pentru muzică și spectacol, îți pregăteste un concert cu refrene de suflet, piese noi și hituri care au scris istorie.

Xteens s-au lansat în 2008 și o au în prim plan pe Iuliana Dobre, fostă concurentă ce a impresionat juriul X Factor cu forța vocală, expresivitatea deosebită și atitudinea de rockstar innăscut. Alături de ea îi mai regăsiți pe Cornel Puscasu – voce, Gabi Negoiasa – clape, Claudiu Cojocaru – chitară, Geo Stație – chitară bass, Filip Adrian – tobe, Radu Clipa (trombon), Sofian Miron (sax) si Sorin Robu (trompeta).
Despre vocația sa pentru o carieră muzicală, Iuliana a spus: “Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă de sentimente. Pentru că sunt o butelie de trăiri, care trebuie să elimine treptat și controlat presiunea, ca să nu explodeze.”

Cu asemenea premize, concertul ce va începe la ora 22:30 nu poate fi decât incendiar, așa că nu îl rata! Intrarea este liberă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top