Noutăți și comunicate

Concert Xteens la Hard Rock Cafe

3 Octombrie 2015
Concert Xteens la Hard Rock Cafe

Sambata, 3 octombrie 2015, de la ora 22:30, sunteti invitati la un concert Xteens la Hard Rock Cafe.

Pe 3 octombrie extindem orizontul distracției cu Xteens, la Hard Rock Cafe! O trupă născută din pasiunea pentru muzică și spectacol, îți pregăteste un concert cu refrene de suflet, piese noi și hituri care au scris istorie.

Xteens s-au lansat în 2008 și o au în prim plan pe Iuliana Dobre, fostă concurentă ce a impresionat juriul X Factor cu forța vocală, expresivitatea deosebită și atitudinea de rockstar innăscut. Alături de ea îi mai regăsiți pe Cornel Puscasu – voce, Gabi Negoiasa – clape, Claudiu Cojocaru – chitară, Geo Stație – chitară bass, Filip Adrian – tobe, Radu Clipa (trombon), Sofian Miron (sax) si Sorin Robu (trompeta).
Despre vocația sa pentru o carieră muzicală, Iuliana a spus: “Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă de sentimente. Pentru că sunt o butelie de trăiri, care trebuie să elimine treptat și controlat presiunea, ca să nu explodeze.”

Cu asemenea premize, concertul ce va începe la ora 22:30 nu poate fi decât incendiar, așa că nu îl rata! Intrarea este liberă.
Concert Xteens la Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.