Noutăți și comunicate

Concert Xteens in Route 66

23 mai 2014
Concert Xteens in Route 66
Vineri, 23 mai 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Xteens în Route 66.

Prețul unui bilet este de 20 lei.



O trupa plina de energie si entuziasm care isi construieste intotdeauna activitatea si prestatiile pe baza a iubirii si a respectului fata de muzica - o echipa unita si statornica, care, de fiecare data cand urca pe scena, are un scop clar: sa incinga atmosfera, sa binedispuna audienta si sa se conecteze cu fiecare suflet dornic de relaxare si dezlantuire.

Trupa Xteens este o gasca nebuna formata in anul 2008 din: Iuliana (lead vocal), Claudiu (guitar), Gabi (keyboards), Geo (bass guitar) si Filip (drums). Aceasta este formula de baza, in care Xteens a sustinut sute de concerte, pe cele mai diverse scene, in fata celui mai "pestrit" public sau pe micului ecran, de fiecare data reusind sa lase in urma un zambet de satisfactie si bucurie. Repertoriul Xteens este ales in primul rand pe gustul membrilor trupei, astfel ca toate piesele sunt interpretate cu maxima sinceritate, muzica devenind, astfel, o limba prin intermediul careia Xteens comunica si se conecteaza cu publicul sau.

Plini de energie, umor si pasiune, xteensii se completeaza reciproc pe scena echilibrand, prin firile lor contrastante, balanta dintre tehnica si arta care defineste Xteens Band. Astfel, prin naturalete si creativitate, Xteens poate construi un show dinamic, la standarde inalte, indiferent de locul, tipul sau anvergura evenimentului pe care sunt invitati sa il gazduiasca muzical.

Sunteti invitati sa urmariti activitatea trupei, sa cunoasteti mai bine si sa va imprieteniti cu membrii Xteens accesand pagina oficiala de facebook ( https://www.facebook.com/XteensLiveBand ) sau http://www.xteens.ro. Asta, bineinteles, pana la proximul concert Xteens, la care sunteti invitati si asteptati cu nerabdare sa va distrati, fiindca baza oricarui artist - se stiee! J - este publicul!


Evenimente recomandate

Top