Noutăți și comunicate

Concert Watain si Degial in Club Colectiv din Bucuresti

7 aprilie 2014
Concert Watain si Degial in Club Colectiv din Bucuresti
Luni, 07 aprilie 2014, Metalhead vă invită începând cu ora 19:00 la un concert al trupelor Watain și Degial în Club Colectiv.

Prețul unui bilet este intre 50-70 lei.



Concertul din Bucuresti va fi insusi o reprezentare macabra a universului Watain. Showul se va bucura de o productie vizuala unica, grupul suedez va transforma scena din Colectiv intr-un adevarat altar plin de elemente simbolice oculte cat si efecte pirotehnice. Practic, un show similar cu cel pus in scena odata cu filmarea DVD-ului Opus Diaboli.

Invitati speciali vor fi suedezii din Degial, promotori al curentului old school death metal, un supergrup in care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant sau Die Hard. Trupa isi va promova cel mai nou album intitulat Death's Striking Wings, lansat in 2012.

Biletele la acest concert pot fi achizitionate exclusiv via http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete/ la urmatoarele preturi:
- 50 lei pana pe 1 martie 2014
- 60 lei pana pe 7 aprilie 2014
- 70 de lei la intrare

Biletele fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in retelele Myticket, Bilete.ro si Eventim.

Un eveniment organizat de Metalhead.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/465368373572368


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top