Noutăți și comunicate

Concert Vunk la Hard Rock Cafe, 6 martie 2014

6 martie 2014
Concert Vunk la Hard Rock Cafe, 6 martie 2014
Joi, 6 martie 2014, sunteti invitati de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, unde Vunk, impreuna cu BestMusic iti dau cea mai buna idee de Martisor pentru acest an: concertul #numaila2.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest

Toamna trecuta, la Polivalenta, ati descoperit impreuna cu ei formula fericirii. Acum o stim cu totii. Ati plecat cu fericirea acasa si pentru unii dintre voi a ramas aprinsa cateva zile. Ascunsa intr-o bratara colorata si luminoasa. Dupa 6 luni, pe 6 martie aprindem, iar, fericirea. Si daca primavara nu vine pana atunci, o aducem impreuna. In noi toti, nu afara. Pentru ca vor canta ce va place voua cel mai mult. Pentru ca vor canta si ce n-au mai cantat demult. Si pentru ca vom incepe anul si cu un cantec nou. O prima auditie. Tot despre voi si despre ei.

Biletele costa 60 de lei (loc in picioare in fata scenei) si sunt disponibile la Hard Rock Cafe si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in retelele IaBilet.ro, Myticket, Bilete.ro si Eventim.ro.


Evenimente recomandate

Top