Noutăți și comunicate

Concert Voodoo in club The Silver Church

29 noiembrie 2011
Concert Voodoo in club The Silver Church
Din dorinta de a promova tinerele talente si muzica de calitate, Phoenix Entertainment sustine trupa Voodoo. Astfel, pe 29 noiembrie 2011 are loc lansarea primului album al formatiei Voodoo in club The Silver Church, incepand cu ora 21:00.

Intrarea va fi libera.

Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi: Cristi - tobosar cu muzica in sange, fiind fiul lui Nelu Dumitrescu de la Iris, Fabian - fost concurent la "Școala vedetelor", Cosmin - un chitarist experimentat, implicat in numeroase proiecte muzicale precum Mozart Rocks si Matei - un basist extraordinar care studiaza regie si film.

Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc. Inca de la inceput, formatia s-a bucurat de succes si a atras un numar mare de fani, dupa ce a cantat in deschiderea unor trupe consacrate ca Iris si Phoenix si a participat la numeroase festivaluri: Peninsula, Stufstock si Rock the City.

Piesele de pe albumul "Voodoo"  sunt sincere si directe, fiind inspirate din trairile personale ale membrilor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top