Noutăți și comunicate

Concert Voltaj la Hard Rock Cafe

28 martie 2018
Concert Voltaj la Hard Rock Cafe

Miercuri, 28 martie 2018, sunteti invitati de la ora 21:30 la un concert Voltaj in Hard Rock Cafe.

VOLTAJ te aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 28 martie 2018, la un show special, în care vei regăsi hiturile fără vârstă ale trupei, dar şi cea mai nouă melodie lansată alături de Andra - “Nu doar de ziua mea”. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj”! 

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Călin Goia şi colegii săi te surprind şi te încântă de fiecare dată. Veţi asculta “Din toată inima” – hitul prin care trupa încurajează Naţionala de fotbal a României, dar şi “Lumea e a mea”, "Povestea oricui", “Ora de germană” sau“Albinuţa”, într-un concert la voltaj înalt. Aşa că nu pierde un show electrizant şi asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la dans, distracţie şi voie bună!

Concertul va începe la ora 21:30. Biletele pot fi găsite în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe. 

Biletele au următoarele preţuri: 
- 90 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei. 
- 70 de lei - acces general, cu loc la masă; 
- 70 de lei – bilete fără loc.

Un eveniment recomandat de Magic FM.



Evenimente recomandate

Top