Noutăți și comunicate

Concert Vita de Vie la BT Live in Club Control

22 decembrie 2016
Concert Vita de Vie la BT Live in Club Control
Joi, 22 decembrie 2016, Vita de Vie revine în Club Control cu un album proaspăt lansat și încheie seria de concerte BT Live din 2016, inițiată de Banca Transilvania.
Intrare: 30lei



Biletele au fost puse in vanzare in avans, la club si online pe https://eventbook.ro/music/bilete-vita-de-vie-bt-live-8-control-club

Facebook event
Open doors: 20:30.
Concertul începe la ora 21.30.



Având piese emblematice pentru cultura muzicală autohtonă, Vița de Vie a reușit în cei 20 de ani de existență să devină și să se mențină ca una din cele mai importante și apreciate trupe din România.

Alternativul lor ludic dublat de nervul, umorul și conștiința socială a lui Adrian Despot poartă publicul prin zone muzicale alternative rock și hardcore, cu influențe jazz, rap, sau reggae și împletește armonios latura melodic- romantică cu subiectele și temele actua

le non-mainstream. Implicarea socială și comentariul direct, dar fin, mențin Vița de Vie la fel de tânără, proaspătă și relevantă astăzi ca la începuturi, iar asta se simte în toate aparițiile lor, fie ele discografice, TV sau în concertele debordante de energie.

Pe 29 octombrie, Vița de Vie au lansat un nou álbum, ”un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze” - Adrian Despot.

http://www.facebook.com/vitadevie



BT Live reunește câteva dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii alternative românești.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

http://www.bancatransilvania.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top