Noutăți și comunicate

Concert Vita de Vie in Music Hall

18 martie 2011
Concert Vita de Vie in Music Hall
Vineri, 18 martie 2011, de la ora 22:00 sunteti invitati la un concert al trupei Vita de Vie in Music Hall. In deschidere vor canta cei de la Stillborn.

Pretul unui bilet este de 20 lei.

Music Hall nu e asa de mic incat sa nu poti sari in cap, asa ca va invita vineri, 18 martie sa sariti cu Basu' si cu Toba Mare la concertul celor de la VITA DE VIE.

"Pana in luna Aprilie ne vom intalni in cluburi din toata tara, apoi pe scene mari, dar si pe scene mai mici, in cadrul unui proiect interesant, pe care il vom anunta in curand. Pana atunci, va asteptam in Music Hall!" spun cei de la Vita De Vie.

Concertul din Music Hall va fi deschis de mai tinerii STILLBORN al caror site, www.stillbornband.ro este foarte indicat pentru a-i cunoaste.

Music Hall, promotor al muzicii de calitate, pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.
Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top