Noutăți și comunicate

Concert Vita de Vie in Hard Rock Cafe

26 septembrie 2013
Concert Vita de Vie in Hard Rock Cafe
Joi, 26 septembrie 2013, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Vita de Vie in Hard Rock Cafe.

Biletele pentru concert pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro/bilete, dar si la Hard Rock Cafe incepand cu data de 1 septembrie 2013. Pretul biletelor cu loc la masa este de 50 de lei, iar biletele VIP (cu loc la masa in fata scenei) sunt disponibile la pretul de 70 de lei.

BestMusic si Sprint Media te invita joi, 26 septembrie 2013, de la ora 21:00, la primul concert din stagiunea de toamna a evenimentelor din Hard Rock Cafe sub egida "Bestmusic cu..."! VITA DE VIE vor prezenta cel mai recent album al lor, "Acustic", proaspat lansat in aceasta primavara la Teatrul National din Bucuresti.
Fanii trupei vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul trupei, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare. Pornind de la clasicul unplugged, "Acustic" inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca "Basul si cu toba mare" poate sa sune atat de bine in varianta swing?


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top