Noutăți și comunicate

Concert Venom la Festivalul Rock Legends editia I in Arenele Romane

12 Noiembrie 2011
Concert Venom la Festivalul Rock Legends editia I in Arenele Romane

Sâmbătă, 12 noiembrie 2011, Big Name Entertainment și Axa Valaha Productions în parteneriat cu Niki Constantinescu vă invită începând cu ora 18:00 la un concert al trupei Venom în Arenele Romane în cadrul primei ediții Rock Legends.

Rock Legends prezinta un nou concept, unic in materie de evenimente live si anume face posibila prezenta, in premiera in Romania, a mai multor titulaturi considerate clasice de catre ascultatorii de muzica rock. Primele doua editii Rock Legends se vor desfasura in primele doua weekenduri ale lunii noiembrie 2011, astfel pe 5 noiembrie, legendara trupa thrash metal germana SODOM va concerta in premiera la Bucuresti, in timp ce sambata urmatoare, pe 12 noiembrie, britanicii de la VENOM vor urca pe scena de la Arenele Romane din capitala. Cele doua editii Rock Legends se vor desfasura sub forma unui mini-festival, alaturi de cei headlineri fiind confirmate mai multe trupe din Romania si strainatate. Primele trupe confirmate pentru cele doua evenimente sunt Sincarnate (doom death metal din Bucuresti, avand la active doua albume, respectiv mai multe concerte si prezente la festivaluri din Romania si strainatate), care vor concerta alaturi de Sodom pe data de 5 noiembrie 2011, in timp ce Mediocracy (cea mai in voga trupa crustcore down-tempo din Romania, abia intoarsa dintr-un mini-turneu european) vor urca pe aceeasi scena cu Venom.


Biletele sunt disponibile incepand de astazi, 12 octombrie 2011, la pretul de 75 lei pentru fiecare concert in parte, respectiv 120 lei pentru un abonament valabil pentru ambele evenimente, preturi valabile pana in preziua concertelor, 4 si respectiv 11 noiembrie 2011. In ziua concertelor, biletele vor fi disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane la pretul de 85 lei, in timp ce pretul abonamentelor va ramane 120 lei, disponibile inclusiv in data de 5 noiembrie 2011.


Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si online pe http://www.eventim.ro), Bilete.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records "" filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.


Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions si, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.

Sursa : Axa Valaha Productions
Concert Venom la Festivalul Rock Legends editia I in Arenele Romane Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.