Noutăți și comunicate

Concert Vama in Hard Rock Cafe

23 februarie 2012
Concert Vama in Hard Rock Cafe
Joi, 23 februarie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert cu trupa Vama.

Pretul unui bilet este de 40 lei. Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe.

Tudor Chirila si colegii sai de trupa vin pentru prima data la Hard Rock Cafe pe 23 februarie 2012, de la ora 21:00. Concertul va promova cel mai nou single Vama, piese de pe viitorul album al trupei, dar si mult indragitele hituri care i-au facut celebri.

Desi playlist-ul va ramane o surpriza pentru toata lumea pana in seara concertului, stim ca trupa Vama va pregati un show live original, dedicat viitorului album pe care cei cinci artisti il vor lansa in primavara acestui an, dar si celui mai recent single al trupei - Copilul care alearga catre mare. Cu un videoclip care marcheaza doua premiere: debutul regizoral al lui Tudor Chirila si participarea pentru prima data a marelui actor Victor Rebengiuc intr-un clip muzical, piesa a strans deja peste 170.000 de vizualizari pe Youtube, bucurandu-se de mare apreciere in randul fanilor trupei.

Vino si tu alaturi de Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Lucian Cioarga, Dan Lucian si Gelu Ionescu si afla ce-ti pregatesc baietii pentru noul lor album!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top