Noutăți și comunicate

Concert Vacanta Muzicala in Sinner's

2 noiembrie 2011
Concert Vacanta Muzicala in Sinner's
Miercuri, 2 noiembrie 2011, sunteti invitati la un concert Vacanta Muzicala (Radu Pietreanu si Mihai Napu) in Club Sinner's din Bucuresti, in editia cu numarul 34 a FOLK NIGHTS BY GORBY.

După ce a divorțat de Leana (numai în acte, că în particular încă se mai întâlnesc, și nu în toate actele, doar în alea cu antetul canalului D), Costel - alias Radu Pietreanu - s-a lăsat temporar și de vânătoare (o pasiune mai veche), înlocuind pușca cu chitara.

Ca să fie treaba oablă, l-a luat cu el și pe Mihai Napu (un chitarist și muzician de toată isprava) și a înlocuit particula "are" din "Vacanța Mare" cu particula "uzicală", propunându-ne un program foarte original sub titulatura "Vacanța Muzicală".

I-am văzut și auzit recent într-un show la care am râs cu lacrimi.

Am fost plăcut surprins de "lucrătura" muzicală (se vede că s-a muncit serios la piese) și de soundul echilibrat (care presupune repetiții lungi și dese). Cel mai surprinzător lucru rămâne, însă, fără dubiu, însăși faptul că Radu ne poate surprinde oricând cu umorul său spontan de care nu se desparte niciodată. De-aia oricare două spectacole cu Vacanța Muzicală n-o să semene niciodată între ele și tot de-aia merită să îi revedeți chiar dacă i-ați mai văzut.

Ne așteptăm, deci, la o seară folk cum n-a mai fost alta, desenată în jurul bunei dispoziții...


Evenimente recomandate

Top