Noutăți și comunicate

Concert Unearthly, Put Solnca si Melancholy in Pub Rock

23 septembrie 2013
Concert Unearthly, Put Solnca si Melancholy in Pub Rock
Luni, 23 septembrie 2013, Cavalleria Events vă invită începând cu ora 19:00 la un concert al trupelor Unearthly, Put Solnca si Melancholy în Pub Rock din Câmpulung Muscel.

Concertul face parte din turneul Baptizing Europe in Blood 2013



UNEARTHLY -black death metal din Brazilia.
Fiind considerata drept una dintre cele mai notorii trupe de black/death metal braziliene, Unearthly si-au inceput cariera in 1998 si pana in ziua de azi se pot lauda cu o discografie impresionanta pe langa aparitiile live incendiare. Trupa se afla in continuare in turneu de promovare al ultimului album lansat, intitulat Flagellum Dei. Muzica brazilienilor poate fi descrisa ca o mixtura de riffuri taioase si greoaie, caracteristice stilului black/death sustinute de blast beaturi infernale.
http://www.theunearthly.com
http://www.facebook.com/unearthly.official
Age of Chaos - http://www.youtube.com/watch?v=DbbLAyU4q88



PUT SOLNCA - death thrash metal din Rusia.
Put Solnca (The Path of the Sun) revin in Romania pentru a treia ora. Sunetul trupei poate fi caracterizat prin death/thrash cu influente pagan, mai mult pe partea lirica. Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa-I vada, Put Solnca este o trupa care suna brutal formata din 3 oameni, originara din Moscova. In Rusia, trupa este vazuta ca un amestesc de Soulfly, Motorhead si Slayer.
http://www.putsolnca.ru
http://www.vk.com/club39203079
http://www.youtube.com/watch?v=cmwU9pmgqok



MELANCHOLY - fusion metal din Rusia.
Melancholy isi prezinta stilul experimental, sub denumirea fusion metal, ca fiind compus din multiple genuri precum doom, death, progressive si thrash. Formati in 1998, rusii au lansat pana in prezente multe material si se pot lauda cu turnee alaturi de trupe precum LAKE OF TEARS, PARADISE LOST, MOONSPELL, SADIST, WALTARI.
http://www.melancholy.ru
http://www.myspace.com/melancholyband
http://www.facebook.com/Melancholyband
http://www.vk.com/melancholyrussia




Sursa : Cavalleria Events


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top