Noutăți și comunicate

Concert Umbra et Imago in The Silver Church Club

20 februarie 2010
Concert Umbra et Imago in The Silver Church Club
Sambata, 20 februarie 2010 The Silver Church Club va gazdui un eveniment / experiment alaturi de Umbra et Imago incepand cu ora 21:00.

UMBRA ET IMAGO (Germania - fetish goth rock legend)
http://www.umbraetimago.de

Opening acts:

SINCARNATE
(Bucuresti - premier doom / death metal)
http://www.myspace.com/sincarnateband

Kratos (gothic metal - Bucuresti)
http://www.myspace.com/kratosgoth

Pentru prima data in Romania la acest nivel, va invitam la un eveniment / experiment ce are ca tema centrala "outingul" si "atitudinea" din cadrul culturilor alternative de tip goth / fetish / bdsm. Pentru prima si singura data in Romania, cea mai importanta, controversata si longeviva trupa germana de fetish goth rock, Umbra Et Imago, promotori ai unui spectacol caracterizat socant de catre oamenii normali, respectiv scandalos de catre cei puritani, va concerta la Bucuresti, in cel mai stilat club din capitala, The Silver Church. Show-ul Umbra Et Imago face parte din zona extrem de ascunsa, elitista, stranie, si pana in prezent cvasi-necunoscuta in Romania, denumita in mod generic goth BDSM. Gradul de acceptanta al publicului prezent se doreste a fi pe masura evenimentului prezentat. In deschiderea recitalui Umbra Et Imago vor concerta doua dintre cele mai importante nume ale scenei gothic doom metal autohtone, trupele bucurestene Sincarnate si Kratos. Ineditul eveniment / experiment se va intinde pana dimineata, mai multi DJs din cadrul comunitatii goth urmand a fi anuntati in cadrul after-party-ului oficial de la The Silver Church Club.

Organizatorii roaga i pe aceasta cale pe cei doritori sa se intereseze cat mai bine i acoperitor despre natura show-ului ( i a party-ului in general), folosind orice sursa de informa ie, de preferat online, pentru a nu avea la fa a locului un " oc cultural", o dezamagire, o senza ie de revolta interioara, sau mai mult decat atat, o reac ie de scandalizare violenta la adresa moravurilor existente in secolul XXI.

Pre ul biletului de intrare (99, 9 lei in avans i 120 lei la intrare in seara evenimentului) este destul de ridicat, venind intr-un fel in ajutorul dumneavoastra: participa i la acest show numai daca ve i considera cu adevarat ca ceea ce se prezinta in aceasta seara se suprapune modului dumneavoastra de gandire, respectiv limitei personale de toleran a (acceptan a). Evenimentul nu are nici o componenta porno, nici vulgara. Este doar o atmosfera incarcata, plina de erotism, o forma stilizata de placere pura i foarte rafinata.

Biletele se pot procura din reteaua Magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Absintherie Sixtina (Covaci 6, et 1, Centrul Istoric), la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776 pentru livrare oriunde in Bucuresti sau online pe www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro.

Pretul unui bilet este de 99, 9 lei pentru biletele cumparate in avans, pana in ziua precedenta concertului, respectiv de 120 de lei, direct in seara evenimentului, la intrare. De asemenea exista si pachete VIP, in numar extrem de limitat, la pretul de 160 de lei. Pentru orice fel de informatii suplimentare, aveti la dispozitie numarul de telefon 0721.107776.

Evenimentul este organizat de Axa Valaha Productions si Under the Flag Events.

Mai multe detalii veti gasi si la :
http://www.facebook.com/event.php?eid=270284148810
http://tscarena.ro/tsca/node/15531


Evenimente recomandate

Top