Noutăți și comunicate

Concert URMA si byron la Arenele Romane

25 aprilie 2013
Concert URMA si byron la Arenele Romane
Joi, 25 aprilie 2013, formația Urma ne va încânta simțurile într-un spectacol de amploare desfășurat la Arenele Romane. Pentru început, atmosfera va fi asigurată de băieții de la byron cu un recital acustic.

Accesul se va realiza de la orele 18:00. Biletele sunt disponibile la prețul de 35 de lei în rețeaua Eventim.

Se anunță un eveniment deosebit pentru fanii celor două formații, dar nu numai. Dacă sunteți simpatizanții unei muzici complexe și demne, sigur veți rămâne impresionați de melanjul intrigant între dinamism și melancolie, între veselie și profunzime, între distracție și meditație pe care îl promovează Urma și byron.



Urma rămâne una dintre cele mai bune formații românești, păstrându-și stilul inconfundabil, dar adăugând mereu elemente surprinzătoare. Nu o spunem noi, ci o spun cronicari muzicali, critici, colegi de breaslă sau simplii ascultători. După ce au umplut locații precum Ateneul Român sau Sala Palatului, Urma se întorc la Arenele Romane, unde ne promit că vor oferi o prestație așa cum ne-au obișnuit. Mai mult decât atât, vom descifra puzzle-ul numit Lost End Found, ultima creație a băieților din Urma, nelansată până acum. Dar sigur vor dezvălui câte ceva spectatorilor prezenți.



byron se vor prezenta publicului cu un show acustic, pe care îl putem rezuma astfel:  vom trăi o dramă interzisă, vom descoperi un soi de alchimie, iar în final, totul va fi perfect, și ne vom bucura cu toții de 30 de secunde de faimă.



Invităm publicul să vină și să trăiască povestea Urma la Arenele Romane. Cu un pahar de bere, de apă sau de vin, după preferințe, să se lase purtați într-o lume izvorâtă exclusiv din muzica de calitate.


Sursa: Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top