Noutăți și comunicate

Concert URMA la Sala Palatului

24 martie 2010
Concert URMA la Sala Palatului
Miercuri, 24 martie 2010, trupa Urma te asteapta la un concert si o poveste, la Sala Palatului din Bucuresti. De 7 ani un grup de oameni talentati contureaza in sufletul oricarui iubitor de muzica o urma. Uneori mai discret, alteori mai apasat, tandru si melancolic, sau exploziv, dupa cum anotimpurile vietilor lor ii indeamna, acei oameni amprenteaza cu un sunet pe cei carora le intersecteaza drumul. Si chiar daca urma se sterge uneori, ramane cu siguranta amintirea ei, mai ales cand acea urma ti-a brazdat vreodata mintea si inima.

Povestea incepe in 2003, cu 4 suflete nomade, care au vrut, simplu, sa-si cante muzica. Primul lor album, Nomad Rhymes, un amestec acustic de chitara, flaut si percutie, a castigat prin simplitatea constructiei primii fani, adunati din peisaje si filme extrem de diverse. Trupa a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta pe piata muzicala, atat la concerte si festivaluri autohtone, cat si la reprezentatii numeroase in Germania, Franta, Ungaria, Elvetia.
Doi ani mai tarziu, in 2005, este lansat cel de-al doilea album, Anger as a Gift, material ce s-a bucurat de contributia unui nou muzician, Sir Blues. Un album mai complex decat precedentul, care prezenta o trupa in continua evolutie.


Al treilea album, Trend Off (2007), marca activitatea de patru ani a trupei si incheia un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentatii live in tara si in strainatate, numeroase prezente la festivaluri si un public divers si loial. Albumul a fost inregistrat si mixat integral in Germania, iar booklet-ul cd-ului contine fotografii semnate de Cosmin Bumbut si design marca Cristian Ioan Gutau.

Povestea continua in 2009, cand Urma s-a intors pe scena dupa o pauza de aproape trei ani, intr-o noua componenta. Urma inseamna astazi Mani, Sorin, Dominic, Catrinel, Jimmy, Luis, Ati - sapte muzicieni cu aceeasi grija pentru detaliu si calitate, independent de decor si situatie.

Primul concert al trupei reunite a fost sustinut in Budapesta, Ungaria, pe data de 10 aprilie 2009, in memoria tanarului handbalist roman Marian Cozma. Cea de-a doua reprezentatie, in data de 4 iunie 2009, a avut loc in clubul bucurestean Silver Church, unde aproximativ 1000 de persoane au salutat reintoarcerea trupei. De asemenea, trupa a fost prezenta din nou la Stufstock, unde, in 2003, si-a inceput activitatea scenica. Urma a concertat anul trecut in cluburi din Bucuresti, Cluj, Timisoara, salutandu-si fanii de peste tot. In prezent, trupa se afla intr-un turneu in Germania, reluandu-si seria de concerte in afara tarii.

In paralel cu activitatea concertistica, cei sapte muzicieni inregistreaza pentru cel de-al patrulea album, Lost End Found, care urmeaza sa fie lansat anul acesta.

Spectacolul de la Sala Palatului este povestea parcursului muzical al celor 7 ani pe care trupa ii sarbatoreste in 2010, dar totodata si povestea oamenilor care stau in spatele acestui proiect, al celor care le-au fost inspiratie si model, al celor alaturi de care au crescut si s-au aventurat in muzica. Pe scena, Urma si invitatii lor romani si straini vor contura impreuna inca o farama din ceea ce ii reprezinta pe ei si ceea ce vor sa lase in sufletele publicului lor.

Pret/ bilet:
Categoria 1: 100 Ron
Categoria 2: 75 Ron
Categoria 3: 60 Ron
Categoria 4: 50 Ron
Categoria 5: 35 Ron


Evenimente recomandate

Top