Noutăți și comunicate

Concert Trupa Tribut si Dream Dealers in Ageless Club&Pub

8 februarie 2013
Concert Trupa Tribut si Dream Dealers in Ageless Club&Pub
Vineri, 8 februarie 2013, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Ageless Club&Pub la un concert cu trupa TRIBUT si Dream Dealers. In deschidere vor canta cei de la trupa Interval.

Suport trupe: 15 Lei. (o bere inclusa)

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19, autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro  

Facebook event: https://www.facebook.com/dreamdealers#!/events/124009247772627/

Trupa TRIBUT
http://www.facebook.com/pages/Trupa-Tribut/193185564048303

O seara de exceptie cu muzicieni de exceptie. O seara tribut adus rock-ului adevarat. Trupa TRIBUT ne propune o componenta exploziva cu Costica Sandu, una din marile voci de rock din Romania si George Patranoiu, unul dintre chitaristii de exceptie ai rock-ului romanesc.

Dream Dealers
http://www.dreamdealers.ro  
https://www.facebook.com/dreamdealers

WARNING! Nu folosim cel mai scump echipament disponibil, avem mai mult talent decat atitudine si nevestele noastre nu poarta parul permanent. In principiu spargem boxele cu hit-uri rock dar spre deosebire de alte trupe de cover-uri suntem constienti ca asta indica doar un anumit prag al talentului pe care-l manevram in timpul liber, intre doua proiecte, programe, pacienti sau orice altceva e necesar pentru a cumpara timp liber!
Dupa o zi grea de munca, imagineaza-ti ca esti intr-un pub misto, un pic ametit dupa cateva beri... Cam ce-ai vrea sa asculti... U2?... Metallica?... Guns and Roses?...AC/DC?... KOL?... Dream Dealers are ce-ti trebuie!
Dream Dealers va oferi intotdeauna prin muzica o alternativa sanatoasa la orice altceva!... in afara de sex... :)


Evenimente recomandate

Top