Noutăți și comunicate

Concert Trooper in Undergorund Pub din Iasi

12 mai 2012
Concert Trooper in Undergorund Pub din Iasi
Sâmbătă, 12 mai 2012, MetalSupport vă invită de la ora 20:00 în Undergorund Pub din Iași la concertul Trooper. Concertul face parte din turneul ROCK JUKEBOX.

Prețul unui bilet va fi de 15 lei.

După ce în toamnă formația Trooper a colindat țara în lung și-n lat, aruncând vrăji "Voodoo", băieții se pregătesc din nou de drum. Fideli crezului "ne place să ne reinventăm" și mereu determinați să îi surprindă pe cei care îi îndrăgesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piața din România.

ROCK JUKEBOX va însemna, pe lânga cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dincă, aka Coiotu' explică: "Să cântăm live aceste piese legendare este modul nostru de a le mulțumi și de ne arăta respectul față de numele grele ale scenei rock, față de acei artiști care și-au pus amprenta asupra unor întregi generații și care au creat genuri și sub-genuri muzicale".


Concertul vor cuprinde două părți, fiecare cu durata de aproximativ o oră: una dintre secțiuni va fi dedicată repertoriului TROOPER, iar cealaltă va include coveruri din repertoriul rock internațional.

Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraș în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook o listă de piese proprii și de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparține prietenilor formației. Cei care se vor afla în sala vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare și prin care își exprimă preferințele.

Sursa : Metalsupport
http://www.metalsupport.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top