Noutăți și comunicate

Concert Tribut in Club Sinners

10 februarie 2012
Concert Tribut in Club Sinners
Vineri, 10 februarie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert cu trupa Tribut in Club Sinner's.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Trupa TRIBUT abordeaza cu succes genuri muzicale diferite, precum symphonic metal, classic rock si heavy metal.

Este constituita din muzicieni de exceptie: soprana Anca Butuc - vocea feminina a trupei, chitaristul Costica Sandu care este si una dintre cele mai bune voci ale genului din tara, impreuna cu instrumentisti experimentati precum Ica Varsani - lead guitar, Aurelian Dragea- keyboards, Cristian Florea - bass guitar, Petre Rosu - drums

Dupa ce anul trecut TRIBUT a sustinut doua concerte excelente impreuna cu legendarul Nutu Olteanu (fost membru Iris si Holograf, actualmente stabilit in Suedia), concerte la care au participat si celebrele Iris si Holograf, in acest sezon trupa TRIBUT delecteaza publicul cu o serie de concerte in tara si in Bucuresti.

In prima parte a serii, TRIBUT ne vor delecta cu piese Nightwish, Etta James, dar si... TRIBUT. In partea a doua, vom canta impreuna cu TRIBUT piese de la Iris, AC/DC, Queen, Creedance, ZZ Top, Guns N Roses, Beatles, Smokie, Whitesnake, Free, Thin Lizzy, Gary Moore.

Asadar inca "o seara de zile mari" in Sinner's, impreuna cu trupa TRIBUT, una dintre cele mai tari trupe de coveruri din tara.

Un eveniment recomandat de Music Society.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top