Noutăți și comunicate

Concert Travka live Electro-Acustic pe 7 aprilie la Bucuresti

4 aprilie 2017
Concert Travka live Electro-Acustic pe 7 aprilie la Bucuresti
Vineri, 7 aprilie 2017, dupa ora 21:00 (open doors) are loc concertul Electro-Acustic al formatiei Travka, la Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3) in Bucuresti.



Veti vedea o fata noua a formatiei, mai melodioasa, mai matura, dar la fel de complexa.

Travka – În aer (official video)
https://youtu.be/919zSYChuc4

Travka au pasit pe scena alternativa romanească in 2002. Prin concerte pline de energie si o lirica deosebita, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forta acordurilor rock impletite cu poezia provocatoare a versurilor. Lansand deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continua sa experimenteze si sa exploreze noi si noi orizonturi muzicale. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzica din Romania, au avut numeroase aparitii pe micul ecran si au fost aclamati de presa de specialitate. Finalul lui 2016 gaseste trupa experimentand cu noi sunete, reorchestrand piesele din repertoriu pentru a fi interpretate intr-o formula extinsa, electro-acustica.

Biletele la concert se găsesc online pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (Magazinele Flanco, Uman, Senia, Perfect Tour, automatele ZebraPay și IQBox) la prețul de 30 de lei. În seara concertului, în limita stocului rămas, acestea vor costa 40 de lei. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

http://fb.com/travka.oficial
http://elements.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top