Noutăți și comunicate

Concert Toto la Sala Palatului din Bucuresti

27 iunie 2015
Concert Toto la Sala Palatului din Bucuresti
Sâmbătă, 27 iunie 2015,  iubitorii de muzică bună vor avea în sfârșit șansa de a-i vedea pe Toto live la Sala Palatului, după o așteptare îndelungată.


Puține grupuri din istoria muzicii înregistrate au reușit individual sau împreună să marcheze cultura pop așa cum au făcut-o cei de la Toto. Hit-urile care au fermecat generații întregi vor transforma seara de 27 Iunie într-o experiență unică, Toto fiind recunoscuți pentru performanțele lor live impecabile. Cei prezenți se vor delecta cu piese celebre precum: "Hold the Line", "Africa", "Rosanna", "I won't hold you back", "Georgy Porgy" si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare.

Lucrând într-o varietate largă de proiecte, amprenta fiecărui membru al trupei poate fi ascultată pe un număr impresionant de peste 5000 de albume care însumate le-au adus vânzări de jumătate de miliard de copii in intreaga lume. De asemenea, performanțele lor nu au trecut fără să fie recunoscute de către Naras (Național Academy of Recording Arts and Sciences), primind nu mai puțin de 225 de nominalizări la premiile Grammy. Ca trupa, Toto avândut 35 de milioane de albume și chiar și în prezent continuă să umple până la refuz stadioane și săli de concerte în întreagă lume.

Aceștia reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop și sunt printre puținele trupe care și-au păstrat stilul original, în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se de-alungul a celor 36 de ani de carieră de o vastă baza de fani din toate generațiile. Nu este deloc exagerat să spunem că 95% din populația de pe glob, a auzit cel puțin un proiect în care este implicat unul dintre membrii Toto.



Așadar, Phoenix Entertainment va invită să participati la un show incredibil care va marca cu siguranță istoria concertelor din țară noastră.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim sau online pe http://www.eventim.ro la urmatoarele preturi:
Vip - 450 lei
Cat 1 - 315 lei
Cat 2 - 225 lei
Cat 3- 171 lei
Cat 4 - 121, 5 lei

https://www.youtube.com/watch?v=FTQbiNvZqaY&sns=gp


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top