Noutăți și comunicate

Concert Tothem, Inopia, Monarchy si An Theos in Ageless Club

5 iunie 2012
Concert Tothem, Inopia, Monarchy si An Theos in Ageless Club
Sâmbătă, 23 iunie 2012, începând cu ora 20:30 sunteți invitați la un concert al trupelor Tothem, Inopia, Monarchy și An The în Ageless Club.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot cumpăra la intrarea în club, în ziua concertului.
Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Booking și rezervări: 0726811636,   http://www.ageless.ro

Ageless Club inaugureaza seria de concerte cu trupe internationale si va invita sambata, 23 iunie 2012,  la un concert in premiera in Romania sustinut de binecunoscuta trupa italiana Tothem. Invitati speciali: Inopia, Monarchy, An Theos.

2-Concert_Tothem_Inopia_Monarc_dcNdC3eS.jpg

Trupa Tothem din Italia este un nume binecunoscut al scenei de metal din Italia. Tothem pregatesc un show de anvergura la Bucuresti, pentru a marca prima intalnire cu numerosii lor fani din Romania.

Cel mai recent material al trupei, "Osaka Bed & Breakfast", a fost produs in 2010 si a inregistrat rapid un mare succes de public si de critica; trupa este apreciata mult si in afara granitelor Italiei si popularitatea ei creste pe zi ce trece.
"Rescue", cea de a doua piesa de pe albumul "Osaka Bed & Breakfast" a fost inclusa pe compilatiile "World of Glass" si "You can't shake me - A little help for Japan", in timp ce piesa "Cross the line" a fost inclusa pe compilatia "Metal around the world".
Pana in prezent, Tothem a inregistrat mai multe materiale discografice demo si EP (Automatisma, Pray, Tothem, 2003).

Tothem lucreaza acum la finalizarea primului lor LP ce va fi lansat in aceasta vara. La Bucuresti, trupa va prezenta in premiera piese de pe acest viitor material discografic.

Componenta: Roslen (voce), Black Cyrill (chitara si backing vocals), Marco (pian, orga si synth-laptop), Leo (chitara bass), Andrea The Joker (baterie si percutie).

Membrii trupei Tothem au background-uri muzicale foarte diferite, precum si preferinte muzicale diferite, ceea ce imprima originalitate sound-ului lor: soprana Roslen, solista, asculta mai ales muzica clasica si opera rock, Black Cyrill, chitara electrica si backing vocals, vine din zona rockului clasic, printre preferatele lui fiind trupa Queen, Andrea The Joker, baterie si percutie, asculta mult rock din anii 70, preferata sa fiind Led Zepelin, Leo, chitara bass, asculta mult metal, Marco, pian si orga este un mare admirator al celor de la Dream Theatre.

Tothem si-a inceput aventura muzicala in anul 2000, la Roma. De-a lungul timpului, Tothem au cantat in cele mai bune cluburi din Roma: Qube, Alpheus, Ex-Magazzini, Coetus, Black Out, Jailbreak. Au ajuns in finala concursului Emergenza Rock, ca si in semi-finala prestigiosului Live Magic Contest.


Printre realizarile notabile ale trupei se numara si locul doi la "We a.r.e. the festival" obtinut intr-un clasament de 100 de participanti, acelasi concurs in care Roslen (solista trupei)  a obtinut premiul I pentru cea mai buna voce feminine.

http://www.facebook.com/page.tothem

Tothem va urca pe scena de la Ageless Club avandu-i ca invitati pe binecunoscutii muzicieni din zona melodic-symphonic-folk metal romaneasca: Inopia, Monarchy si An Theos.

Partener: The Global Battle of The Bands.
Parteneri media: b365.ro, Bewhere, Bestial Records, bucuresteni.ro, i-concert.ro, infomusic.ro, Jurnalul National, jurnallifetstyle.ro, Let's Rock, Metalhead, metropotam.ro, port.ro, rockstage.ro, Romanian Rock Radio, Sapte Seri, Sunete, Zile si Nopti.

Sursa : Ageless Club
http://www.ageless.ro



Evenimente recomandate

Top