Noutăți și comunicate

Concert Tony Macalpine in The Silver Church, Bucuresti

ANULAT !!!
1 noiembrie 2015
Concert Tony Macalpine in The Silver Church, Bucuresti
Duminică, 01 noiembrie 2015, ilustrul chitarist american Tony Macalpine va concerta în România, la The Silver Church, într-o demonstrație excepțională a talentului său muzical. Tony Macalpine va fi însoțit pe scenă de tobosarul Aquiles Priester și de basistul Bjorn Englen.



Chitaristul și-a dobândit virtuozitatea studiind pianul încă de la 5 ani, iar la 12 ani a atins pentru prima dată corzile de chitară. De atunci și până în prezent, Tony și-a trecut în palmares 12 albume de studio ca artist solo, precum și numeroase colaborări de succes cum ar fi cele cu Steve Vai, Vinnie Moore, Planet X, CAB, Mark Boals sau Ring of Fire.

Momentan, Tony Macalpine se află în turneul de promovare a celui mai recent album lansat chiar în urma cu o lună: Concrete Gardens.

Stilul preferat al chitaristului îmbină elemente de muzica clasică cu cele de rock, cel mai potrivit gen muzical cu care ar putea fi asociat fiind neoclassical metal.

Nu este prima dată când Tony Macalpine interacționeaza cu publicul român. În 2012 ne-a vizitat în formula solo și a făcut un show de excepție, iar apoi a venit alături de Mike Portnoy, Derek Sherinian și Billy Sheehan în ceea ce a fost unul dintre cele mai mari concerte de progressive rock din România.

Aquiles Priester, toboșarul care îl acompaniază pe Tony, este originar din Brazilia, iar în 2009 a devenit primul baterist din țara sa pentru care s-a creat o serie de tobe signature. Totodată, Aquiles a fost unul dintre cei 7 toboșari invitați de Dream Theater la audiția organizată pentru înlocuirea lui Mike Portnoy.

Bjorn Englen este și profesor de bass in afara scenei. În afară de Tony Macalpine și alți chitariști de top au apelat la bassul său, printre care Yngwie Malmsteen și Uli Jon Roth.



Concertul lui Tony Macalpine este organizat de Phoenix Entertainment.

Primele 200 de bilete pot fi achiziționate la prețul promoțional de 55 de lei, urmând ca până la 1 noiembie, prețul să fie de 70 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in locatie la pretul de 80 de lei.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top