Noutăți și comunicate

Concert Tony MacAlpine in Club Silver Church

5 Martie 2012
Concert Tony MacAlpine in Club Silver Church

Luni, 5 martie 2012, incepand cu ora 20:00 va avea loc un concert Tony MacAlpine in Club Silver Church din Bucuresti. Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19.00.

Pretul unui bilet este de 60 de lei. Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Tony MacAlpine este unul din cei mai uimitori chitaristi ai rock-ului international. Artistul este cunoscut atat pentru realizarile sale solo, cat si pentru colaborarile cu Steve Vai, Planet X, CAB, Billy Sheehan.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat "Tony MacAlpine", care a fost lansat in data de 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat ca acesta este "unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului". Tony MacAlpine va canta alaturi de formatia sa formata din: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.
Concert Tony MacAlpine in Club Silver Church Concert, festival, eveniment The Silver Church


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.