Noutăți și comunicate

Concert Tom Keifer (Cinderella) in Hard Rock Cafe

29 septembrie 2015
Concert Tom Keifer (Cinderella) in Hard Rock Cafe
Marti, 6 octombrie 2015, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul TOM KEIFER (Cinderella) in Hard Rock Cafe.

Vocalistul și frontman-ul legendarei trupe Cinderella, TOM KEIFER, vine pentru prima dată în România, la Hard Rock Cafe, pe 6 octombrie 2015. Show-ul artistului va cuprinde atât piese clasice din repertoriul uneia dintre cele mai mari formații de glam rock, cât și piese atent selectate de pe albumul său solo „The Way Life Goes”.

Cu mai bine de 15 milioane de albume vândute până în acest moment, Cinderella rămâne una dintre cele mai reprezentative trupe glam rock, punându-și amprenta asupra trendului muzicii din anii ’80 și având în palmares numeroase discuri de aur și de platină. Trupa a fost remarcată pentru prima dată de către Bon Jovi care a rămas impresionat de timbrul lui Kiefer.
„Gypsy Road”, „Nobody’s Fool”, „Don’t know what you got”, „Shake Me” sau „Somebody Save Me” se vor auzi la Hard Rock Café, în premieră în România, în interpretarea inconfundabilă al lui Tom Keifer.

„The Way Life Goes”, albumul solo al lui Keifer, a fost lansat în 2013 și s-a bucurat de cronici pozitive, fiind considerat un disc ce denotă maturitate atât în ceea ce privește compoziția pieselor, cât și a versurilor sau a interpretării. Mai mult decât atât, Kiefer a reușit să se autodepășească și să își revină din multiplele intervenții chirugicale pe care le-a suferit de-a lungul timpului, din dorința de a-și recăpata vocea pe care a pierdut-o în urma paraliziei uneia dintre corzi.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, pe http://www.eventim.ro si la Hard Rock Cafe.


În presale biletele au următoarele prețuri:

- 120 de lei, cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători
- 70 de lei, fără loc, în fața scenei

În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei - fără loc la masă, în limita locurilor disponibile si 130 lei (cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment Phoenix Entertainment recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top