Noutăți și comunicate

Concert Tom Jones la Sala Palatului din Bucuresti

17 noiembrie 2011
Concert Tom Jones la Sala Palatului din Bucuresti
Joi, 17 noiembrie 2011, D&D East Entertainment vă invită la un concert Tom Jones în București, la Sala Palatului.


Din anul 2008, compania D&D East Entertainment a reușit sa creeze unele dintre cele mai mari evenimente muzicale, din istoria spectacolelor din România:  Earth, Wind & Fire, Snoop Dog, Brian Adams, Patricia Kaas, Festivalul Rock the CityEric Clapton & Steve Windwood, Sonisphere Festival cu Metallica, Rammstein, Manowar, Guns n'Roses.

Am adăugat portofoliului nostru evenimente memorabile precum: Gala de Wrestling WWE Wrestlemania Revenge Tour, AC/DC, cât și mult așteptatul concert Bon Jovi și nu ne vom opri aici!

Succesul dobândit pe parcursul anilor prin organizarea acestor show-uri, ne face să continuăm tradiția în anul 2011 cu un eveniment pe măsură: concertul Tom Jones - 17 noiembrie, la Sala Palatului.

Sir Tom Jones este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind încă din anii 60 "˜ un nume respectat pe scena muzicii internaționale.

Tom Jones este un artist complex, care s-a lansat la începutul aniilor 60, făcând parte din "Tommy Scott and The Senators", o trupă locală din Marea Britanie, ulterior evoluând într-o superbă carieră solo. După ce "It's Not Unusual", de pe albumul cu acelasi nume, devine un mare hit, artistul reușește să aibă o ascensiune internațională,  pătrunzând pe piața din Statele Unite ale Americii. Următoarele albume precum "What's New Pussycat", "Green, Green Grass of Home"," Reload" i-au adus faima la nivel mondial, toate fiind placate cu aur și platină.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilații, având peste 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vândut din 1965 și până astăzi, în peste 100 milioane de exemplare, la nivel mondial.

Ultimul album al artistului "Praise & Blame a apărut în primăvara anului 2010, album în urma căruia s-a creeat ocazia organizării unui scurt turneu european, în țările din Europa Centrala și de Est, care ajunge și în România pe 17 noiembrie 2011.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, în data de 17 noiembrie 2011. Biletele se găsesc la prețurile de: 140 lei, 180 lei, 250 lei. Bilete se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor Cărturești, Humanitas, Orange, Vodafone, Germanos și Domo.

2-ConcertTomJoneslaSalaPala_74744.jpg 
Viziunea noastră pentru dezvoltarea companiei este orientată pe câteva direcții prioritare: diversificare, inovație și responsabilitate. Toate acestea într-un efort de creștere substanțial a calității evenimentelor, atât pentru clienți cât și pentru parteneri.

Satisfacția noastră vine din construirea parteneriatelor, cu care am avut oportunitatea de a dezvolta idei și strategii de la eveniment la eveniment.

Lucrând împreună, vom produce evenimente care vor rămâne în memoria publicului!

Sursa: D&D East Entertainment
contact[at]dd-east[dot]com
Tel: +4o21 220994
Fax: +4021 222092
Blv.Constantin Prezan, no.2, 1st district, Bucharest, 11452
http://www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top