Noutăți și comunicate

Concert Tica Luminare si Karma in Sinner's Club

26 octombrie 2011
Concert Tica Luminare si Karma in Sinner's Club
Miercuri, 26 octombrie 2011, începând cu ora 21:00 sunteți invitați la un concert Tică Lumînare și Karma în Sinner's Club.

Pentru rezervări sunați la numărul de telefon 0723 511 597 (după ora 12:00).
Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

Multe piese Karma nu numai că sunt și astăzi cunoscute, cântate și apreciate de un public diversificat, ci ele câștigă si mai mult teren, căpătând pe zi ce trece noi valențe. Titluri ca Vântul, Poate, Country Palinka, Singurătate, Bunica, Poem Haiducesc, Ploaia și multe altele, sunt piese de referință în repertoriul oricărui tânăr sau mai puțin tânăr care cochetează într-un fel sau altul cu muzica folk, fie ea pe scenă, pe munte sau tot atât de bine în stațiile de metrou, dar mai ales pe Internet, acolo unde putem spune că acestea detin o anumită supremație în domeniu. Nu mai există de mulți ani un festival folk sau un concurs turistic în care sa nu fie prezentată cel puțin o piesă Karma, chiar dacă cei care le cantă știu sau nu ceva despre autori.

Succesul grupului se datorează în mare parte și felului de a fi al băieților, modului de abordare al publicului, precum și repertoriului ce cuprinde o varietate de stiluri (country, balade haiducești, prelucrări folclorice, cântece sociale, parodii, dar și cântece de suflet care prin mesaj fac să vibreze cele mai ascunse corzi ale sufletului), ceea ce face ca de cele mai multe ori Karma sa fie chemată înapoi la scenă de către public.


Evenimente recomandate

Top