Noutăți și comunicate

Concert TiPtiL in Tete a Tete

4 august 2012
Concert TiPtiL in Tete a Tete
Vineri, 4 august 2012, dupa ora 23:00, sunteti invitati in Tete a Tete, pe terasa din Parcul Herăstrău (lângă Grădina Japoneză), la un concert TiPtiL.

Weekendul e prilej de veselie și se sărbătorește în mod obligatoriu cu muzică bună și dans. Pe 4 august, recapitulăm tot ce am învățat despre jazzaggaefunkdancefun și aflăm lucruri noi pentru că invitații speciali ai serii sunt cei de la TiPtiL!

În cadrul petrecerii Tête à Tête de sâmbătă, 4 august, trupa TiPtiL va susține un recital, în stilul caracteristic: cu veselie, dans, antren și muzica pe care ai vrea să o iei cu tine.

TiPtiL este "un exercițiu pentru simțuri", adică muzică pe care o asculți, o simți și o guști. Pentru Andra Covaleov, Emilia Holtea, Bujor Stoicovici, Ciprian "Laurentze" Moisescu și Crețu, adică cei cinci membri TiPtiL, muzica înseamnă întotdeauna bucurie și se dansează în mod obligatoriu.

Așadar, sâmbătă seara, după ora 23, la Tête à Tête se deschide poarta unei lumi fără gravitație, în care fiecare se poate lăsa purtat de muzică, dans și distracție.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top