Noutăți și comunicate

Concert TiPtiL cu o noua voce

23 martie 2012
Concert TiPtiL cu o noua voce
Vineri, 23 martie 2012, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati in Garage Club & Lounge (str. George Enescu nr. 25) pentru un concert TiPtiL cu o nouă solistă.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Emilia Holtea o înlocuiește pe Raluca Staicu pentru o perioadă de timp nedefinită, adică până ce Raluca își ia în primire rolul de mămică.

Raluca a ținut să fie alături de trupa sa până în luna a opta, păstrând abordarea dinamică și plină de energie, cu riscul de a avea un bebeluș foarte dansator.

La rândul ei, Emilia e foarte încântată că va face parte din acest "exercițiu pentru simțuri" muzical. Ea a participat la castingul organizat de TiPtiL pentru alegerea celei de-a doua soliste.

Așadar, componența TiPtiL la concertul de vineri este Emilia, Andra, Bujor, Crețu și Laurentze.

Deși nu și-a imaginat TiPtiL vreodată fără Raluca, Bujor e încântat de schimbarea de moment: "un om nou înseamnă energie nouă. O altă voce modifică totul, TiPtiL va suna altfel. Nici noi nu știm cum... Abia aștept să văd ce se mai întâmplă cu noi." - spune el zâmbind. Circulă un zvon că are de gând să vină cu contrabasul la acest concert.

Cu un stil aparte, definit ca jazzaggaefunkdancefun, TiPtiL este un proiect inedit pe piața românească. Chiar dacă abordarea muzicală ține de o nișă, TiPtiL are tot mai mulți susținători. Nucleul principal al fanilor este Bucureștiul, dar "sindromul TiPtiL" se răspândește cu repeziciune și în țară. TiPtiL este o abordare a muzicii prin toate simțurile. La concertele trupei, muzica se aude, se simte, se trăiește. Cei care nu înțeleg despre ce e vorba, nu au venit încă să îi vadă live.

Recomandăm celor care vor să participe la concertul din Garage club & Lounge să își rezerve din timp locuri la mese, întrucât spațiul este mic și locurile limitate. Numărul de telefon la care se pot face rezervări este: 0769427243.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top