Noutăți și comunicate

Concert Therion in Romania

19 Octombrie 2012
Concert Therion in Romania

Vineri, 19 octombrie 2012, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui un concert Therion, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de activitate.

Daca in 2006 THERION a fermecat publicul din Romania printr-un spectacol excelent la Bucuresti desfasurat sub numele "Therion goes classic", eveniment la care a participat Orchestra Nationala Radio & Corul Academic Radio - primul concert din istoria grupului alaturi de un cor si orchestra -, patru ani mai tarziu, in 2010, suedezii au uimit publicul de la Arenele Romane cu ocazia lansarii materialului discografic intitulat "Sitra Ahra".

... povestea continua!

In 2012 THERION sarbatoreste 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic ce va fi lansat in luna septembrie si care va fi promovat printr-un turneu european intitulat "Flowers Of Evil Tour Europe". Turneul va strabate tari precum Olanda, Belgia, Franta, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia, Rusia, Ukraina si, bineinteles, Romania.

2-Concert_Therion_in_Romania_plhhnF8P.jpgConcertul din Romania, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Deschiderea evenimentului va fi asigurata de formatiile Antalgia si Elyose.

Una dintre cele mai reprezentative nume ale scenei metal suedeze, formatia Therion a fost infiintata in 1987 de catre Christofer Johnsson. Desi numele formatiei provine din limba greaca, insemnand "Bestie" sau mai exact Antichrist, de fapt Therion se vrea a fi un omagiu adus albumului "To Mega Therion" al celor de la Celtic Frost.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.Bilete:
Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 02 aprilie ora 16.00, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

BITEL SPECIAL 125 lei: - include acces la concertul Therion si acces la concertul Primal Fear - Brainstorm (08.04.2012). Se pot achizitiona pana la data de 7 aprilie 2012
78 lei - primele 100 bilete OFERTA!
85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei - in perioada 1 septembrie - 18 octombrie 2012
110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!) + Bonus: acces la concertul Primal Fear - Brainstorm
Concert Therion in Romania Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.