Noutăți și comunicate

Concert The dAdA la Route 66 din Bucuresti

30 mai 2014
Concert The dAdA la Route 66 din Bucuresti
Vineri, 30 mai 2014, sunteti invitati incepand cu ora 21 in  Club Route 66 la dstractie pana dimineata. Este seara exclusiva The dAdA, unde tinerii vor canta toate piesele care i-au adus in inimile voastre si cateva in plus!

Biletele costa 20 Ron, iar, pentru cei ce se orienteaza mai greu, adresa de pus pe "Gps" / de spus taximetristului / de investigat pe Google Maps este: Str. Calea Victoriei, nr. 48-50, sector 1, Bucuresti.




Dupa ce și-au surprins fanii cu videoclipurile pieselor "Geamul Potrivit" si "Gps", feat-ul cu Zhao, baietii de la The dAdA au filmat videoclipul pentru piesa "Love pe lovele", o melodie de vara si cu dor de... duca

In stilul caracteristic, energic si pozitiv, Septimiu, Mihai, Theo si Bobby, canta despre dragoste si despre faptul ca aceasta inseamna mai mult decat banii.
"Fetele trebuie sa inteleaga ca pentru a fi o doamna, nu este nevoie de multi bani. Stilul este ceva cu care te nasti, nu ceva ce cumperi".

The dAdA vor canta single-urile deja cunoscute - Geamul potrivit, Gps, Ne doare la, Banii mei, dar si multe coveruri. Pregatiti-va de trei reprize de muzica buna si de energie.

Fiti relaxati, fiti nebuni, fiti sinceri! Fiti dAdA!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top