Noutăți și comunicate

Concert The Temper Trap (Australia) in Fratelli Studios din Bucuresti

21 februarie 2017
Concert The Temper Trap (Australia) in Fratelli Studios din Bucuresti
Marti, 21 februarie 2016, trupa The Temper Trap din Australia va concerta in Fratelli Studios din București (str. Glodeni 1-3).

Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat în 2016. Biletele s-au pus deja în vânzare în avans prin rețeaua http://www.iabilet.ro.

Pe lângă București, turneul internațional The Temper Trap cuprinde alte orașe mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona și Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 și care-a propulsat-o în topurile mondiale, a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.


The Temper Trap – Sweet Disposition

(official video)
https://youtu.be/jxKjOOR9sPU

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaționale Coldplay și Rolling Stones, au fost prezenți la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza și Coachella, și au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internațional.

Înființați în 2005 la Melbourne, în Australia, și stabiliți ulterior în Regatul Unit, The Temper Trap se află acum în turneul de promovare al celui mai nou album, Thick as Thieves. Lansat în 2016 și ocupând locul 1 în topul australian ARIA în săptămâna lansării, noul album este o piatră de hotar pentru formație, marcând revenirea la un sound axat pe chitară în care se mențin, totuși, elemente ale experimentelor sonore de până acum.

The Temper Trap – Fall Together

(official video)
https://youtu.be/oop2g5p1lIs

Nu ratați așadar ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România! Concertul va avea loc marți, 21 februarie, la Fratelli Studios din București. Biletele pentru concert pot fi comandate online pe http://www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt puse în vânzare și în cadrul agențiilor Perfect Tour, dar pot fi achiziționate și de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la stația de metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX și Say Shop.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top