Noutăți și comunicate

Concert The Noise Figures si The Nuggers in Question Mark

2 mai 2015
Concert The Noise Figures si The Nuggers in Question Mark
Sambata, 2 mai 2015, trupa greceasca The Noise Figures va sustine in Question Mark un concert in cadrul turneului European de promovare a celui mai nou album. Suport local: The Nuggers.

Open doors: 19:00 / Show starts: 21:00. Support: 10 Ron (Presale) / 15 Ron (la intrare)
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

Rvsp: https://www.facebook.com/events/1454067408216993/



The Noise Figures sunt un duo din Atena ce au debutat in 2012, odata cu lansarea Ep-ului de debut "Turn Off the Lights".

In 2013, via Inner Ear Records, apare albumul de debut al trupei ce, prin influentele muzicale abordate, conecteaza ascultatorul, intr-un mod unic, Atena anului 2013 cu San Francisco-ul anilor '60. Tema versurilor abordate isi are esenta in viata petrecuta in turneu exprimand, in acelasi timp, o ametitoare pofta de viata. Drumurile cu masina prin desert, substantele halucinogene, fetele frumoase din vecini sau superbele peisaje salbatice sunt cateva din temele ce i-au inspirit pe artisti si care vor conduce ascultatorul intr-o calatorie plina de aventuri.

Discul de debut al trupei poate fi audiat pe pagina lor de bandcamp.

Virtuali pe:
http://soundcloud.com/thenoisefigures
http://www.facebook.com/thenoisefigures



The Nuggers sunt o trupa bucuresteana ce abordeaza un stil de muzica salbatica, cu ritmuri rapide despre bautura, femei si prostii.

De la debutul din 2010 au lansat un E.P. la Ghost Highway Records iar una din melodiile lor a fost inclusa pe compilatia Future Nuggets.

The Nuggers virtuali pe:
http://nuggers.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/pages/The-Nuggers/349319035167688



Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.


Evenimente recomandate

Top