Noutăți și comunicate

Concert The Mono Jacks si The Amsterdams in club Control

17 august 2012
Concert The Mono Jacks si The Amsterdams in club Control
Vineri, 17 august 2012, sunteti invitati de la ora 22:00 in club Control la un concert The Mono Jacks si The Amsterdams.

Intrarea la eveniment este libera.

Pe 19 septembrie 2008, deschiderea Control-ului a coincis cu primul live al unei trupe noi, numite The Mono Jacks. Alaturi de ei au cantat noile vedete ale scenei indie din acea perioada, The Amsterdams. Ambele trupe au crescut (mult) o data cu noi. Pentru ca se inchide un ciclu in istoria clubului, ne-am gandit sa terminam cu inceputul, ca in filme. Asadar, vineri 17 august 2012, ultimul concert din Academiei 19 : The Mono Jacks & The Amsterdams!


The Mono Jacks
http://www.facebook.com/themonojacks, http://www.myspace.com/themonojacks

Infiintata in 2008, trupa are in componenta patru membri: Doru Trascau - (voce, chitara), Dorian Cazacu - (tobe), Florin Vasile (chitara - backing-vocals) si Alex Voicu (bass).
Pe 13 octombrie 2010 lanseaza albumul de debut "Now in Stereo", pentru ca apoi in luna decembrie a anului urmator trupa sa lanseaze EP-ul "Fortunes".
In data de 18 mai 2012 lanseaza noul EP de remixuri intitulat "Gandurile Remixed", material ce contine re-interpretari ale piesei The Mono Jacks "Gandurile" in viziunea celor de la: The Pixels, Brazda Lui Novac, Han Drabur, DJ Rolf, L'Orcheste De Roche si Planet H & DJ Hefe.


The Amsterdams
http://www.theamsterdams.com

The Amsterdams se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea album. Momentan lucreaza la piese si asteapta concretizarea unui turneu in Anglia.
Cel mai nou single lansat este Sunology. http://www.youtube.com/watch?v=6jssnyYelKY
Trupa a lansat si un site interactiv cu aceasta ocazie, unde poate fi descarcata piesa.
 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top