Noutăți și comunicate

Concert The MOOoD powered by Grolsch in club Panic

14 septembrie 2012
Concert The MOOoD powered by Grolsch in club Panic
Vineri, 14 septembrie 2012, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul The MOOoD in club Panic, cel mai nou local intrat in circuitul cluburilor bucurestene alternative.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa club Panic : Strada Academiei, Nr. 19, Bucuresti (fosta locatie a clubului Control, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura), http://www.facebook.com/clubpanic.

Din 2006, publicul si presa de specialitate tot povesteste 'cate-n luna si in stele' despre energicii muzi, fiind una dintre cele mai active trupe indie-rock ale scenei muzicale alternative romanesti.

Fie ca mai filmeaza un clip, fie ca ne mai zic una alta despre festivalurile (B'ESTFEST, Exit, Eurosnic, Peninsula) la care au cantat, ca pleaca in turneu prin Marea Britanie sau ca mai inregistreaza o piesa pentru cel de-al doilea album al trupei, The MOOoD vin mereu cu noutati si isi pastreaza aceeasi atitudine rock'n roll exploziva!

Pe 14 septembrie 2012, The MOOoD urca pe scena alaturi de noul lor basist : Cristian Dramba.

Ne-au mai marturisit ca toamna asta sunt pusi pe treaba, si ca, dupa o serie de concerte pe meleaguri straine sau mioritice si lansarea clipului 'Up in the Sun', a venit momentul sa intre in sala de repetitii si sa puna la punct materialele pentru urmatorul album.

Sursa : The MOOoD
http://www.themoood.ro
http://www.myspace.com/themoodofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top