Noutăți și comunicate

Concert The Kryptonite Sparks la Timisoara in cadrul Turneului The Interplanetary Endeavour

2 Decembrie 2016
Concert The Kryptonite Sparks la Timisoara in cadrul Turneului The Interplanetary Endeavour

Vineri, 2 decembrie 2016, orele 21:00, The Kryptonite Sparks ajung cu turneul The Interplanetary Endeavour in Timisoara mai precis in Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9).
Support act: 10 leiEveniment in cadrul Timisoara – Capitala Tineretului din Romania.
Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Plini de „good vibes”, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”).

În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes.

Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă. În 2016 The Kryptonite Sparks semnează cu Universal Music România și
lansează cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, avându-l ca producător muzical pe Adrian Despot.

Piesele se bucură de succes, fiind difuzate la radio-uri precum TANANANA, RFI, Smart FM, Radio Trib, Definite Rock iar albumul a apărut și în top-ul ”Celor mai ascultate albume alternative” pe Deezer.

Youtube link:
https://www.youtube.com/thekryptonitesparks
Fb event: https://www.facebook.com/events/913598415438619/
Concert The Kryptonite Sparks la Timisoara in cadrul Turneului The Interplanetary Endeavour Concert, festival, eveniment Manufactura


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.