Noutăți și comunicate

Concert The Kids in Hard Rock Cafe

10 martie 2012
Concert The Kids in Hard Rock Cafe
Sambata, 10 martie 2012, incepand cu ora 22:30, Hard Rock Cafe va invita la un concert tribut Robbie Williams cu cei din Trupa The Kids.

Pretul unui bilet este de 40 lei.

The Kids a luat nastere in 2002, la initiativa chitaristului Massimiliano Talpo si a producatorului Marco Pegoraro, aflati in cautarea unei noi forme noi de experienta live. Dupa o perioada de cautari, in trupa este cooptat solistul Simone Galdiolo, personajul perfect pentru interpretarea pieselor lui Robbie Williams. Plin de carisma, exuberant si mereu dispus la cele mai nebunesti experiente scenice, Simone a fost exact ceea ce cautau cei doi: un entertainer desavarsit. Trupa a prins contur prin prezenta lui Pietro Valente (tobe) si a lui Francesco Giacomelli (bass), acesta fiind detinatorul premiului "Cel mai bun muzician Italian" in anul 2003. A urmat o perioada plina de concerte si turnee, The Kids devenind noua senzatie a Italiei.

Acesta va fi cel de-al doilea concert al formatiei la Hard Rock Cafe, dupa ce in 2010 a avut un show exploziv sustinut cu casa inchisa.

Pentru rezervari: 021 2066261.


Evenimente recomandate

Top