Noutăți și comunicate

Concert The Different Class in club Manufactura din Timisoara

19 noiembrie 2016
Concert The Different Class in club Manufactura din Timisoara
Sambata, 19 noiembrie 2016, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul trupei The Different Class in club Manufactura din orasul lor natal, Timisoara.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Recent in cadrul proiecului One Take! realizat de Made in TM, The Different Class au inregistrat piesa “Heat” ocasie cu care au experimentat cum sa traga o melodia doar dintr-o singura incercare. Compilatia Made in TM a aparut pe 5 noiembrie 2016 include formatii esclusiv din Timisoara printre ele numerandu-se trupe ca: Haos, Umbre Zidite, BRUM, Spanache Trio, si alti.

Fb event link: https://www.facebook.com/events/1245389098855415

Evenimentul are loc in cadrul Timisoara – Capitala Tineretului din Romania

The Different Class este un power-trio Timișorean/Clujean, care are ca scop propagarea unui sound inovator în trendul electric contemporan. Trupa abordeaza un stil nou, brut, ce se bazeaza pe deconstruirea pieselor pana la groove, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care în final dau vibeul TDC: ei l-au numit Groove Rock, si are ca esență experimentarea live - în felul acesta fiecare concert energizează publicul cu o stare diferită. Forma pe care o ia muzica, este una liberă in parti, dar macro-structurata, cu elemente de improvizație, cea mai autentică audiție a acestei muzici fiind desigur în concert, LIVE.

Youtube: Made in TM One Take
https://www.youtube.com/watch?v=hGoi7vWcEHk



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top