Noutăți și comunicate

Concert The Cranberries, biletele la etaj, sold-out

8 octombrie 2012
Concert The Cranberries, biletele la etaj, sold-out
Bucuresti, 8 octombrie 2012 - Biletele la etaj la concertul celor de la The Cranberries s-au terminat. Pentru showul de joi, 11 octombrie, sunt disponibile in continuare tichete la categoriile Silver Ring (parter), la pretul de 160 lei, si Golden Ring (parter), la pretul de 220 lei. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30, iar trupa din deschidere, The Mono Jacks, va intra pe scena la ora 20.00. 
 
Astazi, irlandezii canta la Berlin; destinatia imediat urmatoare e Bucurestiul. Fanii romani vor avea la dispozitie la concertul de la Romexpo atat tricouri cu trupa lor preferata, cat si albume. Ultima aparitie care nu trebuie ratata este un triplu disc, editia Deluxe, cu varianta live a noului show, cuprinzand inregistrari din concertul de la Londra, care a deschis pe 2 octombrie turneul european din aceasta toamna.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania. Parteneri: Radio Guerrilla, UTV, The Money Channel, Digi 24, Sapte Seri, Adevarul, Dilema Veche, Catavencii, OK! Magazine, Revista Flacara, Rebus, News Outdoor, OOPs Media, ROI, The Light Cinema, MediaImage, Iconcert.ro, 220.ro, peteava.ro, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro.

Biletele se pot cumpara online, pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.


Evenimente recomandate

Top