Noutăți și comunicate

Concert The Amsterdams, byron si Robin and the Backstabbers la Fratelli Studios

19 februarie 2016
Concert The Amsterdams, byron si Robin and the Backstabbers la Fratelli Studios
Vineri, 19 februarie 2015, de la ora 21:00, Overground Music reia seria de concerte Overground Nights cu o a doua editie in Fratelli Studios (strada Glodeni, nr 1-3). De data aceasta vor urca pe scena trupele The Amsterdams, byron si Robin and the Backstabbers. Biletele (in numar limitat) se gasesc in reteaua http://www.iabilet.ro si costa 40 de lei in perioada de presale (pana pe 31 ianuarie).



Robin and the Backstabbers au incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei.

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video)
https://youtu.be/FQcg2ZTmq7A



byron promoveaza in prezent cel mai nou disc, lansat la casa de discuri Universal Music Romania; „Eternal Return” a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane, mixat la Bucuresti de catre Dan Georgescu si masterizat la Londra la Abbey Road de catre Frank Arkwright, care a mai lucrat cu New Order, Joy Division, Blur, Arcade Fire si altii. Noul album are 12 piese corespunzand fiecare unei luni a anului si este, in linii mari, o poveste despre ciclicitate, cu motive preluate din istorie si mitologie. Sound-ul trupei a evoluat de asemenea, byron sunand mai abraziv, mai melodic si mai modern ca oricand.

byron – Marea (official video)
https://youtu.be/CaP6fC3_cTA



The Amsterdams s-au infiintat in 2005, canta un mix eclectic de indie, rock si pop si au sustinut concerte in Marea Britanie, Franta, Spania, Italia si Ungaria, cantand de asemenea in deschidere pentru The Cranberries, Wolf Parade si Handsome Furs. In prezent trupa lucreaza la un nou album de studio, cel de-al cincilea, iar pe 19 februarie la Fratelli vor lansa un nou single.

The Amsterdams – The Great Fire (official audio)
https://youtu.be/z9XYBKsT1cA



Daca vii la evenimentele Overground Nights vei putea asculta live artisti cunoscuti si mai putin cunoscuti din scena romaneasca (alternative, rock, indie, electro, jazz) ce au in comun pasiunea fara margini pentru muzica si intensitatea cu care traiesc fiecare concert alaturi de public.


Biletele la concert sunt in numar limitat, se gasesc in reteaua http://www.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay) si costa 40 de lei pana pe 31 ianuarie si 50 de lei de pe 1 februarie pana in ziua concertului inclusiv.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top