Noutăți și comunicate

Concert Taxi si Trupa Veche in Hard Rock Cafe

18 martie 2010
Concert Taxi si Trupa Veche in Hard Rock Cafe
Joi, 18 martie 2010 sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert al trupelor Taxi si Trupa Veche in sprijinul liceenilor din echipa YouthBank incepand cu ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 30 lei. Biletele se pot achizitiona de la restaurant in seara evenimentului.

Cele doua formatii au decis sa sprijine eforturile celor 20 de liceeni din echipa YouthBank de a strange fonduri pentru finantarea proiectelor cu impact in comunitate pe care le vor propune colegii lor.

Toate fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment vor contribui la formarea fondului YouthBank, din care vor fi finantate initiativele liceenilor bucuresteni, cu mentiunea ca fondul strans urmeaza a fi dublat de BRD Groupe Societe Generale. YouthBank este un program administrat de catre un grup de 20 de adolescenti, selectati si instruiti pentru a constitui, promova si administra un fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni, pentru dezvoltarea comunitatii locale. Programul incurajeaza filantropia, initiativa civica, responsabilitatea.

In Bucuresti, programul este implementat de Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC), avand ca partener national BRD Groupe Societe Generale si finantator EEA Grants.

Eveniment sustinut de Europa FM.



Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top