Noutăți și comunicate

Concert Taxi si Maya in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca

20 aprilie 2012
Concert Taxi si Maya in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca
Vineri, 20 aprile 2012,incepand cu ora 22:00, sunteti invitati in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca la un concert al trupei TAXI. In deschidere vor canta cei de la Maya, o trupă tot mai apreciată la nivel național.

Pretul unui bilet este de 25 lei. Cei ce prezinta un omnipass vor plati numai 15 lei.

La cererea publicului, TAXI revine la Cluj Napoca, în Euphoria, cu un setlist care cuprinde cele mai iubite piese ale trupei, din toate timpurile.

Încă de la lansare, TAXI a stârnit atenția tuturor, prin repertoriul variat, de la piese de dragoste, la melodii cu mesaj social, cucerind prin romantism, spirit ironic și autoironic, marca Dan Teodorescu. Cu trecerea timpului, categorii de public tot mai diverse au fost cucerite de muzica TAXI.

Concert Taxi in Euphoria Music Hall

Cele mai noi single-uri TAXI, "NonStop" și "Cele două cuvinte", au cucerit întreaga țară, fiind fredonate de fani cu vârste cuprinse între 2 și 60 de ani. Internetul este plin de re-make-uri ale celebrului videoclip "Cele două cuvinte". De altfel, TAXI este o trupă foarte activă pe Facebook, ținând constant legatura cu cei aproape 30 000 de fani declarați.

De data aceasta, hit-urile TAXI se vor auzi live în Euphoria Music Hall. Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Darius Neagu, Cantemir Neacșu și Kereszi Csongor își dau întâlnire cu publicul clujean, vineri, 20 aprilie 2012.


Evenimente recomandate

Top