Noutăți și comunicate

Concert Taxi pentru FARA in Silver Church

11 aprilie 2012
Concert Taxi pentru FARA in Silver Church
Miercuri, 11 aprilie 2012, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati în clubul The Silver Church pentru un concert "TAXI cântă pentru FARA". Concertul subintinulat "Pentru tăcerea din ochii lor" are ca scop strângerea de fonduri pentru tinerii cu dizabilități aflați în îngrijirea Fundației FARA.

Biletele costa 30 de lei în sistemul online (prin http://www.rezervariclub.ro) și 40 de lei la intrarea în club.

Colaborarea dintre FARA și Taxi a debutat anul trecut, odată cu concertul Ali Campbell de la Sala Palatulului. FARA este o fundație de caritate apărută în anul 1991, la inițiativa unor cetățeni britanici ca urmare a dezvăluirii condițiilor deplorabile în care erau ținuți copii din orfelinatele românești. Fundația își desfășoară activitatea sub înaltul patronaj al HRH Prințul de Wales, al actriței Nicole Kidman și a Prințesei Marina Sturdza.

Copii și tinerii din casele FARA sunt încurajați să își dezvolte creativitatea, să dezvolte abilități de comunicare prin intermediul artelor și al meșteșugurilor, pentru reintegrarea în comunitate. O parte din creațiile și lucrările tinerilor vor fi expuse miercuri în The Silver Church și apoi scoase la licitație chiar de trupa Taxi. Sunt obiecte potrivite cu sărbătoarea pascală, lucrate cu sufletul.

În afară de strângerea de fonduri, concertul "Taxi pentru FARA" încearcă să arate că normalitatea este posibilă, chiar și pentru cei vitregiți de soartă. Caritatea nu înseamnă doar bani adunați, ci implicare și suflet. Tinerii îngrijiți de FARA dezvoltă deprinderi creative pentru că sunt sprijiniți și pentru că și-au recăpătat demnitatea, respectul de sine și încrederea în oameni.

În săptămâna Paștelui, Taxi cântă pentru demnitatea umană și dragostea de semeni.

Un concert organizat de FARA în colaborare cu Gala MGMT & PR, Sprijinit de Europa FM, The Silver Church și Rezervariclub.ro.


Evenimente recomandate

Top