Noutăți și comunicate

Concert Stoned Jesus si Wooldozer in Question Mark

25 octombrie 2014
Concert Stoned Jesus si Wooldozer in Question Mark
Sâmbătă, 25 octombrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Stoned Jesus și Wooldozer în Question Mark.



Primul Concert Din Data De: 26 Octombrie, Duminica, Este Sold Out, Asa Ca Mai Avem Un Concert In Data De 25 Octombrie, Sambata!

Fb event: https://www.facebook.com/events/626201654163907/

Stoned Jesus
http://stonedjesus.bandcamp.com/
http://stonedjesus.bigcartel.com/

Wooldozer
https://www.facebook.com/wooldozer
http://wooldozer.bandcamp.com/

Tickets - 25 Lei
2 days Ticket: 40 Lei (for Saturday & Sunday)
Limited Number : 130
Can be purchased from the bar starting Wednesday 08.10.2014 from Wednesday to Saturday.
Doors open at 17:00
The ticket count will be updated at the end of each mentioned day.

Sunday Show:
Sold Out!!!
Stoned Jesus (ua), Holy Motors (ro) Question Mark
Event:
https://www.facebook.com/events/281970845332067/285928211602997/?notif_t=like



Stoned Jesus a luat nastere in Ucraina, fiind indubitabil cea mai cunoscuta trupa din tanara nisa stoner/psychedelic/doom a Europei de Est. Formata in 2009, trupa era initial un amestec generic de sludge si post-metal, mai apoi apropiindu-se de stoner rock si doom metal in spiritul timpuriului Black Sabbath, tarziului Electric Wizard si clasicului Sleep.
Debutul "First Communion" (2010) a fost material promitator, ce le-a adus zeci de concerte in Ucraina si Rusia. A urmat Ep-ul "Stormy Monday" (2011), ce i-a adus la statutul de Spectaculos. Al doilea album, "Seven Thunders Roar" (2011) contine si epica piesa "I'm the Mountain". Aici, elementul psihedelic e mai rafinat, iar cel doom infinit mai estompat, rezultand intr-o compozitie progresiva, complexa si de o maiestrie impresionanta. In August 2013 au lansat o compilatie de jams si improvizatii, "The Seed, Vol. 1" si un single, "Electric Mistress".

Nu stim ce au oamenii astia in brownies, dar ne pregatim sa facem mai multe pentru seara de 27 octombrie. Avem nevoie de o chitara versatila, bass fuzzy si percutie groovy. Pe langa acestea:
-100 gr. de traditional doom metal;
-25 gr. de influente psychedelic rock;
-125 gr. de stoner rock/metal;
- 10 linguri de progressive;
- 10 - 15 fumuri de bong;



Wooldozer sunt patru prieteni din patru coțuri diferite ale țării care s-au întâlnit în București cu un singur scop - de a face muzică. Wooldozer a luat foc ca o idee între colegi muzicieni de a cânta de dragul riff-urilor, pentru prieteni, pentru distracție, pentru o bere și timp liber petrecut spiritual cum trebuie. Deoarece suntem pasionați de mult timp de acest subgen al rock-ului, ciudat și heavy, îmbibat cu alcool și afumat până la obscur, cu rădăcini în blues și hard rock-ul anilor 70, plin de fuzz și cunoscut mai apoi sub apelativul de stoner rock, am hotărât să închegăm jam-uri instrumentale ce ne-au dus mai departe decât am fi sperat, făcând din Wooldozer o trupă care e dedicată acum spre a transmite celor din jurul nostru ce se întâmplă când atingi ce ne leagă de fapt pe toți înăuntru, sentimentul organic, analogic și universal al muzicii și ritmului.

Acele jam-uri s-au materializat în aprilie 2014 în primul nostru efort muzical, lansat sub formă de Ep de 4 piese, intitulat "First Dig (the demos)". Pentru că sunetului îi este menit să călătorească, noi ne vom face datoria să cântăm îndeajuns de tare și de puternic încăt să vă ducă oriunde aveți nevoie să fiți, pasageri împreună cu noi în călătoria noastră sonică.

Line-up:
Ervin - chitară ritm
Andrei - chitară solo
Andrei - bass
Eusebiu - tobe

https://www.youtube.com/watch?v=VE45FUXBC4U
https://www.youtube.com/watch?v=9vOp7rT15c4



Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.


Evenimente recomandate

Top